_brcu88_ Mrsfly insanlar giyeceği elbiseyi bile buraya soruyor 😂🤣hadi el birliğiyle toplanıp elbise alalım kargolayip yollayalım🤣
Nnoktaa Mrsfly içimdeki eşşşooolusu durmuyo ki teyzesi 😂 dün çok yüzdüm. Denizden çıktığımdan beri parende salto atıyo içerde. 5:30 da uyandım 😂
Mrsfly Nnoktaa heeeee ondannnn bizim kız geceleri aktif genelde uyutmuyor sabahları sessiz ama seni ii anlıyırum olsun erken kalkan yol alır 😂 veya forumda toz alııır ahhaha
-mom- Nnoktaa @Mrsfly @Enas2365 @_brcu88_ @Egemoms1303 @Ddem @myangelson güno kızlar🫶 39. haftadan selamlar doğmuyordu🫠
Nnoktaa -mom- benim kedim bile 67 günde doğurdu. Biz de hamile miyiz beee 😂😂😂😂 bekle bekle doğurama. Püüüü bizim kalıbımıza 😂😂😂
Nnoktaa Mrsfly normalde de zaten 5 saat uyuyorum. Evdeyken kalk hazırlan işe git modumda olduğum için foruma bakamıyodum 😂
Nnoktaa myangelson sanal ortam alsam ne almasam ne. Küllerimden doğarım 😂😂😂😂 şimdi yıllık izindeyim. Dönünce bu kadar çok bakamam zaten. Bizim de içkimiz yok kumarımız yok bi forumumuz var be gülüm 😂😂😂😂😂
myangelson Nnoktaa ahahahaha Nnoktaa Bizim de içkimiz yok kumarımız yok bi forumumuz var be gülüm Buna çok güldüm ya 😂😂😂😂
Deletedmom_116 FatmaAselinAnnesi_60 hahaha varoll aşko,,😂😂😂Evet dediğin gibi varolll😂😍 aşko dün kalpten gidiyodum 3 ay 6 günlük bebemle çift çizgi görür gibi oldum ödüm koptu 😂😂Test bozuk gibiydi bı dahabyaptim rahatladım tek çizgiyi görünce djdjd
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_116 tövbe de kız ama ne güzel 2 yi de erkenden çıkar rahatlarsın ondan sonra bidaha sjbgıkkbgu 🤣🤣🤣
_brcu88_ Mrsfly eveet 😍cumaaa dogurceeem artık Allah’ın izniyle ben bi doğurayim 🤣yazın sıcaklarda canım çıktı 😂🤣