Mrsfly _brcu88_ afiyet olsun napim kontrolden geldim bizim kız daha gelmiyormuş bende oturuyorum. Annelerin gün odasında bak orda var ulturason 😀
_brcu88_ Mrsfly başka biseye denk geldim 🤣profilimde 🤣vaktinde zamanında sağlıkla gelsin inşallah canım , ❣️🌸 bizim kız haftaya bugün Bi aksilik olmazsa doğmuş olacak Allah’ın izniyle 😍
Nnoktaa _brcu88_ tamaaaam sıraya geçin. Ama sadece normal doğum yaptırırım. Sezardüz yaptıramıyorum ben 👹
Nnoktaa Yok mu abi linç kaos atraksiyon. Sizi de boş bırakmaya gelmiyor hemen bi kaytarma modu. Gidip birilerine akıl versenize 😂😂😂😂
_brcu88_ Nnoktaa yemek yedim çay demledim yeni oturdum telefonu elime aldım çay içiyorum biyerden 😂biyerden kocamlaaaan TV kavgası ediyorum çok izliyormusum gibi😂🤣bakayım postlara bi
_brcu88_ Ddem yemek postları bazen bana da fikir oluyor 🤣iyi oluyor 🤣😂ama kaynana görümce elti koca sikayetleri okumaktan ayda yılda bir gördüğüm kaynanamdan soğudum 🤣
Nnoktaa Ddem aaaa ben onları direkt es geçiyorum kaos varsa oraya da gelelim yoksa da biz çıkarırız 😂