Ddem _brcu88_ ben doğum yapıyorum millet bana yapsın mantığı işte 😂 en güzeli boşver doğumdan Sonra full yat kim gelmiş kim gitmiş gitmiş ne yiyecekler onu mu düşünelim bide
myangelson _brcu88_ bir sıkıntı olursa müdahale edilir aynen normal muhabbet edildiği sürece bir sıkıntı yok canım
myangelson Ddem önceden beri varsa fitiktir o zaman canım bir de hamilelikten de iyice agirlasiyorsun onun da etkisi oluyordur illa ay zor gerçekten Allah yardımcın olsun doğuma ne kadar var
-mom- Enas2365 sanırım babyjörn ilk andan itibaren kullanabiliyoruz mağazadaki görevli öyle demişti kademeleri de var ya ben de en çok onu kullanmayı merak ediyorum herkes öyle övdü ki🫠
-mom- _brcu88_ @Enas2365 ben geçen açtım ya kaynana görümce eşle sorun “yaşamayanlar” diye orda bile linç yedim🤣🤣🤣🤣
Enas2365 _brcu88_ aynen öyle 😂 nedense bi heyecan bastı beni tutamıyorum kendimi 😂😂 annem de çok yakın bana yürüyerek 5 dakika evi sürekli yemek desteği yapar zaten 🤪
_brcu88_ Enas2365 annem 15 gün işten izin aldı zaten yanımda kalacak😂birazda onun rahatlığı var sanırım üzerimde 5 gün de kocam olacak benim herifte iyi anlar yemektir kektir borektir öyle şeylerden bunların raahatligi var bence bende 😂
_brcu88_ -mom- ay görmedim 😂🤣görsem gelirdim😂🤣🤣zaten insanlar birbirine satasmak için bahaneye bakıyor gerçekten aslında doğru birşey söylüyorsun ama kendi soyledigin doğrudan şüphe ettiriyorlar insana
Egemoms1303 Nnoktaa o gün laf anlatırken dokuz doğurmuştum 😂😂 bi tane zor gelmez bacım sen gel el at hallet otobüs biletin benden 😂 hem cahil hem fakir insan uçak bileti der 😂😂
Egemoms1303 _brcu88_ ben whatsapp dan çok burdayım bu ara baska postlara da yorum azsa bakıyorum cok uzun okuyasım yok 😂😂