pnar1108 Kızlar selam, 9. haftadayım daha ama şimdiden başlamak istiyorum ben çatlak kremine, zaten normalde de çatlamaya müsait bir vücudum var. Sizce hangisi daha iyi? Ya da başka önerdiğiniz bir krem- yağ var mısır?
__mom1 Ben lieractan çok memnun kaldım. 3.trimesterda günde 1 kez lierac 1 kez biooile geçtim. Ondan önce sadece lierac kullandım
Gulcan0643 pnar1108 bugun 13. Haftam bir kaç gün oldu başlayalı kayınvalidemde varmış o verdi çok araştırdım en etkilisi sarı kantaron yağıymış
adatuna pnar1108 16.haftada başladım bacaklarıma çok sürmemiştim bacaklarım çatladı karnımda hala yok 36+5teyim
__mom1 pnar1108 8-9 hafta gibi satın almıştım duştan sonra sürmeye başlamıştım o ara sonra 12-13.hafta itibariyle her akşam sürmeye başladım. Bazen çok uykum falan varsa sürmediğim oldu ama nadiren. 20.hafta gibi düzeni bozmadan kullanmaya başladım. 29.hafta civarı göbeğim baya büyüyünce de günde 2ye çıktım ama 2.seferde farklı ürün kullandım. Dönüşümlü şuan biooil sürüyorum sabah. Akşam da lieracla beraber madecassol sürüyorum.