Kze Merhaba hanimlar bir haftadir karnim ve belim agriyor goguslerimde de hassasiyet olustu reglime 9 gun var bunlar normalde yasamadigim seyler regl oncesinde sizce hamile miyim ?
Anneoluyorumm00 Kze canım bende bu ay hepsi vardı bende özelikle bel ağrısı kesin hamileyim dedim ama maalesef iki üç gün erken adet oldum , inşALLAH sen hamilesindir canım adet belirtis de hamilelik belirtisi de aynı olduğu için
Suule94 Kze ben sağlık ocağında adetime 9 gün kala öğrenmistim beta HCG testinde erken gebelik değeri çıkmıştı
Kze yslnrsh test yapmayi falan dusumuyorum zaten gecikene kadar zaten normalde de duzenli degil cok o yuzden bekleyecegim sadece belirsizlik pek sevmiyorum🤦🏻♀️ Benim gibi hisseden yasayan oldu mu onu merak ettim
Kze Suule94 ben yurtdisindayim burda da saglik isleri biraz zor ilerliyor o yuzden bekliycem reglim gecene kadar
rabiaozcans benim hamilelik belirtilerim regl olmamak dışında 11. haftamda falan başladı, tabi ben 3 haftalıkken öğrenmiştim. herkesin bünyesine göre değişiyor bence kıyaslamak yanlış olur. ama 9 gün varmış daha erken belirti için. umarım gönlünüzce olur♥️
Anneoluyorumm00 Kze canım böyle olanlar genelde hamilelik yaklaştığında erken olur derler benimde biliyorsun çok şiddetli bel ağrım vardı 3 gün erken oldum annemde söyledim annem bana erken olamamin sebebi yakında hamile kalabilirsin dedi ondan erken olmuşsun dedi