buluttmavii Yerleşme kanaması rengi nasıl ve ne kadar sürüyor , 2 gün önce adetim gelmesi lazımdı gelmedi biraz önce kahverengi gördüm peçetede ağrım felan da yok normalde adet olacakken ağrım oluyor anlıyorum kendimi ama şimdi yok.
ilkgozagrim__ buluttmavii kahverengi akıntı oldu Bende öyle anladım 4 gün kala öğrendim adetime bebeği bu kahverengi akıntı ile hemde test yaptım pozitif görmüştüm
Ezel16 buluttmavii Hamileliğimi öğrendiğimde 1-2 damla kahverengi küf renginde görmüştüm sonra gelmedi ..
Dlnky buluttmavii benimde bat 26ydı dün gece pembe bi akıntı geldi yerleşme kanaması sandım sonra regliye çevirdi ama hiç belirti yoktu normalde hep günümde olurum neden oldu anlamadım
Aysem2 ilkgozagrim__ merhaba benimde reglime 2 gün var ve aşırı gaz var regl tüm belirtileri var sizde gaz oluyor muduı(erken gebelik yaptım negatif çıktı )
Hulyab buluttmavii bazen kahverengi yda pembe akinti olablyor bi iki gun daha bekle snr bi test yparsn
Patito__ buluttmavii benim pembemsiydi bole damarli uzayan bisydi peceteye silince geldi gozle gorulur kadar Sonra gerisi gelmedi
Ozlemzeynep buluttmavii merhaba benim de adet olacağın gün peceteye çok açık çok az p nbe bir leke gelmişti adet olcam herhalde dedim umursamadim devamı gelmedi 6 gün sonra olmayınca test yaptım pozitif şimdi kan sonucunu bekliyorum inşallah yarına çıkıcak 🥰