Seyma1935 Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama İzmir’de olan kimse yok mu😢 Yakın tarihte detaylı ultrason için nereyi tercih ettiniz fiyatları nedir tavsiye edeceğiniz biyer var mı yardımcı olursaniz çok sevinirim🙌🏻
Bebik45 Can hastanesi Doç. Dr. Murat Akbaş 1 buçuk ay önce detaylı yaptırdım fiyatı tam hatırlamıyorum bin 200 cıvarı anımsadım sadece
Dileksue TheMomm baya uzun sürdü herşeyi de gördü ben memnun kaldım arkadaşım da oraya gitti oda memnun kaldı herşeyi tek tek ölçüyor
Ezgikrgz Seyma1935 İzmir medicana hastanesi cüneyt beye gittim ben gittiğimde 2400 dü çok memnun kaldım tavsiye ederim🙏🏻🌸
Duygu-ust Ezgikrgz merhaba ben de detaylı ultrason için Cüneyt Bey e gitmeyi düşünüyorum. Yeterli süre ayırabildi mi?Renkli ultrason fotoğrafları telefonunuza aktarıldı mı?
LeylaKadir Alsancak’ta Prof. Dr. Sermet Sağol perinatoloji doktoru kendisi. Çok memnun kaldım. 1500₺ idi. Takibimi yapan doktor önermişti.
suzanacar Seyma1935 Dr. Ş. Melek Avcı Orhun a gittim. Bayraklı da yeri. Çok güzel ilgilendi ve bizim kız kendini çok göstermedi bayağı uğraştı sağolsun sonunda aldık güzel fotolarını. Ücreti de 1900 TL. Ben çok memnun kaldım. Çok tatlı dilli çok ilgili. Tavsiye ederim.
sedaus Merhaba. Ben de detaylı ultrason için Alsancak’ta Cenk Gezer’e gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım önerdi. Bir ay önceden randevu almak gerekiyormuş. Muayene ücreti nakit 2500 TL idi en son