Elo__35 Çok zorlu bir süreçten geçtim toparladım eşimle biraz Muğla Antalya gezelim diyoruz ama hamilelik için risk olur mu İzmir’de oturuyorum 14 haftalık olucam herkes şişçen yorulcan vs vs diyor şüphede kaldım
Melike_sevgi Elo__35 ne alaka millet herşeye laf ediyor Ya valla doktorunuz sorun etmiyorsa gezin ben gezmiştim hemde baya şiştiğim halde hiç bişey olmadı bide son aylarda zaten insan gezmek bile istemiyor şimdi içinizde istek varken gücünüz yetiyorlen gezin bence ☺️
adatuna Elo__35 hayır hiçbir şey olmaz riskiniz yoksa elbette. 30.haftaya kadar sürekli uzun yolculuk ile tatil yaptım
Ecrininannesi_ Elo__35 milletı dinleme Dr un izin verdigı sürece bişey olmaz aslen Konyalıyım İzmir’de yaşıyoruz sureklı gıt gel yaptım 34. Haftada durdum artık 🙈
Ireeeeem Elo__35 o haftalarda pek etkilemiyor 25 haftada benim göbeğim baya çıkmıştı o zaman zorlaştırmıştı baya. Göbek çıkmayınca rahat oluyor ama doktora mutlaka danışın ben bir gün önceden muayene olup yola çıkmıştım
tunasmom Elo__35 gebeliğimin başından sonuna kadar hep gezdim tozdum hiç kısıtlamadım kendimi hatta doktorum falan dalga geçiyordu yollarda doğuracaksın diye 😂
imrnx Elo__35 14 haftalıkken şişme falan niye olsun ki? Ben 34. Haftaya kadar sürekli uzun yolculuklar yaptım hep +10 saat sürdü ayrıca😂sadece 34. Haftada ayaklarım şişti başka da bir şey olmuyor yani😂