denizyc Merhabalar detaylı ultrason yaptıracağım doktorum eyüp ekici, mustafa salih , emin alp i önerdi gidenler varsa hangisine gitmemi önerirsiz?
deva_k denizyc arkadasım etup ekiciye gitti ce memnun kalmıs bende kararsızım ama ekimde gidicem bende.. aydan biri hakkında bilgisi olan var mı?
denizyc Aleeynna ultrason gibi karından bakılıyormuş bebekte sorun varmı diye detaylı radyolog inceliyor.19.haftadan sonra yapılıyor 19-24 arası
Gayekaragoz Aleeynna normal ultrason muayenesi gibi oluyor benim 45 dk sürdü her bir ayrıntısına bakıyor doktor not alıyor bu şekilde
Elifimsii deva_k çok ilgili ve bilgili bir doktor iki gebeliğimde de ona yaptırdım çok memnun kaldım.
Matmazel006 Gulhiz karatasa gittim aşırı aşırı memnun kaldim2 gebeliğimde de.😊 bebeğiniz uyuyorsa hareket etmiyorsa vs çok fazla uğraşıyo tam anlamıyla bilgi vermedeb sizi göndermiyor çok tatlı bı hoca aynı zamanda.🫠
Nurr29 Gülhiz karataşa gittim ve memnun kaldım bebiş uyuyordu bişeyler ye gel dedi yedim gittim yine uyanmadı uyanana kadar bekledi uğraştı herşeyine düzgünce baktı