OZNUR78 Kızlar 30.haftamdayım bugün cilekten mobilyasini aldım kizcemin 34 bin tuttu toplam sizin nekadar tuttu yapan varmı aranızda bebek odası ❤️
Merve171214 OZNUR78 iki bebeğime de yaptım 3 sene önce oğlumun odası 4500 tlydi tam takım şimdi kızımın odasını aldım bu hafta gelecek inşallah 14790 tlye aldık 😊
himne_ OZNUR78 biz evimizin mobilyalarını yaptırdığımız yere 3 kapaklı bir dolap ve 4 çekmeceli şifonyer yaptırdık 17bin tuttu ekstra montessori karyola aldık 3000₺ tuttu🥰 ilk etapta yatak odasında kullanmak için park yatak almıştım bir de
-Annem OZNUR78 15.250 tuttu ( 3 çekmeceli şifonyer , 3 kapaklı +2 çekmeceli bir dolap , Montessori karyola )
aminehumamoms OZNUR78 ben ikeanın beyaz klasik dolabından aldım şuanlık park yatak aldım ama yanına divan alıcam
EbruBoluKaya Ben magiclife dan genç odası takımı olarak 3 kapılı dolap ve şifonyer aldım 7.500 tl ye birde yatağı olmayan tek kişilik bir bazam vardı onuda odaya koydum yatağını sonra alacağım. Yatak odası için sepet beşik aldım
Hzzz OZNUR78 bende yaklasık 2ay önce tamamladım.halısı dahil 20.000 tuttu.İkea pax dolap şifonyer yaptırdım bir de ahşap beşik aldık
imeaeb OZNUR78 Biz de yaptık genç odası yapmak istedim ben küçükken zaten park beşik kullacağız diye vivense’den toplamda 14.500₺ gibi bir fiyata geldi odamız