oglummehmedim Yazarim insallah uzun yzun suan odada. Birliktwyiz ama agrim var agrikesici ne ise yariyor bilmiyom 3kilo 51cm dogdu oglusum uyuyo masallah uyandirip emdiremedik bi kere emdi gelir gelmez agrim cok bacagim daha acilmadi kesiyin yeri yaniyo neuse ama bu da gecer Hepinize hayirli dogumlar cok guzel bisey agriyi unutturuyo bakinca bal oglum🤗Hepinize nasip olsun insallah
Eymenikoo oglummehmedim Gözün aydın canım sende atlattın demek 😊 Sezaryen mi oldun ağrım çok demişsin..
Almanyagelini oglummehmedim Gözünüz aydın, Allah hayırlı kul hayırlı evlat etsin, tez vakitte Doğum hikayenizi de bekliyoruz inşallah 😊
Duyguanneoluyor oglummehmedim Aaaa sizdemi doğurdunız yaaa Allah Analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bian önce nisan ayı gelsin artık 😍😍😍
oglummehmedim mer evet benim miuopum var gozde o yuzden olmaz basinc falan 5cm acikligim vardi yoksa nisanimda gelmisti neyse kismet degilmis
Candy_liz oglummehmedim miyopların normal doğum yapması sakıncalı mı ilk defa duyuyorum, doktorunuz mu söyledi? Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağımıza almayı bize de nasip etsin..
oglummehmedim Candy_liz goz doktorum soyledi evet sagolun ikinirsam retina yirtigi ola bilir ya korluk falan hepsi riske atmaduk