Deletedmom_85 cisemcisem 7.gunu erken gebelik testinde ikinci çizgi çok net belliydi. 5.gun yapmıştım çıkmamıştı erken gebelikte
Yaprakdokumuseverr cisemcisem ilkinde 8.gün normal testte gördüm. Şimdi 2.ye transfer oldum 5.günümdeyim. 9.günde kan vericem.
cisemcisem Yaprakdokumuseverr 3. Gün embriyosu zaten okuyorum herkeste bir sürü belirti agrı bişeyler var bende bişey yok
anka01 cisemcisem benım 2. Transferim yarın test günüm acele etme bazen üzülebiliyoruz test gününü bekle biliyorum sabırsızlanıyorsun ama sabret sürekli El - Musavvir çek karnına koy elini Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım 🙏🏻
anka01 cisemcisem amin inşallah Allah Hayırlısını sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alma Nasip etsin inşallah 🙏🏻
cisemcisem Yaprakdokumuseverr bende hiç bişey yoktu fitili attım uzanıyorum bir saattir sol tarafıma sızı gibi batma oluyo psikolojikmi bilmiyorum ayy inşallah hamileyimdir
Yaprakdokumuseverr cisemcisem Benim de sol. İlkinde de soldaydı erkek oldu. Bu sefer sağ olsa iyiydi 😅