Ozgetk Kizlar 9 haftalık hamileyim bugune kadar bir kac defa tek kustum ama bugün mahvoldum kusmaktan su bile icsem aninda cikariyorum nasil geçer böyle olan var mi aranizda ??
selim10 Ozgetk 7+5 haftalık benimde, ama aşırı çok mide bulantısı kusma oluyor. 5 haftalıkken falan başlamıştı bende
mervemurat16 Ozgetk ben 7 . ci haftadan 15.ci haftaya kadar hergün kusuyordum 20+3 olduk çok nadir oluyor artık doktora söylerseniz prilam dr verir oda uyku yapıyor.leblebi yiyin bulantıyı bastırır yeşil elmada iyi geliyor sabah kalkınca hemen ağzınıza ekmek kırıntısı atın ve bir anda yataktan kalkmayın yavaş yavaş kalkın
aysglemrkn Ozgetk yani ne yesen dr geçmiyor prilam belki rahatlatır ama o bile alışıyor vücut tuzlu ye diolar çubuk ye diolar ama gebelik bulantısı Farklı birşey Allah yardımcın olsun ben 18 haftalık olana kadar çektim inşallaj daha kısa sürer senin çok zor bi süreç
selim10 selim10 çok açım ama hiçbişey yiyemiyorum, direkt midemi bulandırıyor. Artık hem bişey yiyememekten hem de sürekli kustuğum için hiç halim kalmıyor, ellerim ayaklarım titriyor 😓
selim10 Ozgetk ben daha kontrole gidemedim, yurtdışında yaşıyorum, burada randevu çok zor bulunuyor, 1 ay sonra randevum var öncesinde alamayız dediler. Kontrol etmeden de ilaç veremiyoruz dedi, sadece folik asit verdi
Vandb Doktora sorun yoksa ben 3 4 defa acilde serum aldım bulantı kesici doktorunuz en uygun bulantı ilaçlarını verir size
mervemurat16 Ozgetk normal hamilelikte kussanız bile yemeye çalışın zaman ilerledikçe düzene girecektir
2cucukannesi 13 haftadayjm halen bulanti kusma seklinde gidiyorm doktorun verdigi ilc anlik iyi geliyodu sonra ayni Allah yardımcın olsun ama ilac azda olsa toparlanmani sagliyor dodktoruna bi sor derim
selim10 aysglemrkn Çubuk kraker yiyince bile bulanıyor, kustuktan sonra onun tadı geliyor, tiksindim ondan da gerçekten
Can_Cansu Bende 18+6 yım aşırı mide bulantım oluyor yer yemez bazen istifra ediyorum yemeği az az sık sık yiyin onunda faydası oluyor bir de yedikten hemen sonra biraz leblebi yiyin bazen etkili oluyor bende bide yemek yer yemez hemen kalkmayın 5 10 dk ya uzanın yada oldugunuz yerde bekleyin nane yağı koklayın ben nane yağı ile geziyorum :) benim şimdiye kadar bulduğum çözümler bunlar inşallah size de fayda eder