Aysnr11 FKRKS29 Been 🤰🏻 ilk aydan hamile kaldım bu test sayesinde 😌 Kesinlikle tam yumurtlama ve çatlamayı gösteriyor
Yasoeso FKRKS29 bu ay bende aldım yorumları okuyarak aldım herkes çok memnun bizde öyle oluruz inşallah
FKRKS29 elifsen Yaa teşekkür ederim bende sipariş edeyim o zaman , peki regl bittiği gün kullanmaya başliyormuyuz
elifsen FKRKS29 reglim bitti ertesi gün başkadım yapmaya. Adetin ilk gününü sayarak 11. Ve 14.gün pik gördüm ben. Doktora gitmiştim 11.gün gerçektende yumutayı gördük. O yüzden çok güvenilir
Selma2412- FKRKS29 regl bittikten bir gun sonra başla canım adet görene kadar devam et her gun takip edersen koyuluğu yakalarsın yumurtlama gününü yani guzel haberler alırsın insaAllah 🥰
FKRKS29 HilalimM63 Ya Rabbim sağlıkla kucsginza almayı nasip etsin insAllah ❤️🥰 regl bitti gün mü kullanılmaya başlıyor acaba
HilalimM63 FKRKS29 amin canm .. evet dedıgım gıbı mınnak kurabıyelere yaz senı yonlemdrır ben oyle yaptm..ınsallh hayorlı sonucla mujdenı alırız. 🥰💕😘
Aysensrkan Canım bende kullandım çok net testler ama alacaksan instadan al @ovulasyontesti sayfasından takibinde yaparlar kullanmayı bilmiyorsan
HilalimM63 Urunı satan ıntgramda mınnak kurabıyeler dıye bınsayfa.. takıplerını ona gonder yonlendırır canm ben oyle yaptım 😘😊