Hsynsedefcbn SeherAyhan ben hamile olduğumu sık idrar yapma isteğiyle fark etmiştim 🤣 genel olarak sonlara doğru yer daraldığı icin idrar yapma isteği gelir gibi vi düşünce oluyor insanda ama ben en başından beri tuvaleti bekliyorum 😂🤣
Selink SeherAyhan benim de öyleydi dakka bası gidiyordum ama haftalar ilerledikçe normale dönüyor merak etmeyin 😇
SeherAyhan Hsynsedefcbn Aslında bende biraz araştırdım rahim büyüdüğü için menasa daralıyormuş sanırım ondan kaynaklanıyor ama benim yine de içim rahatlamadı. O yüzden sormak istedim 😊
Morebebek SeherAyhan bende de oluyordu hamileliğimin ilk başlarında. Mesaneden olabilir ama bol su içiyorsan ondanda olabilir. Üşütüyor da olabilirsin gebelikte kansızlık oluyor ya ayaklarını sıcak tut.
Mervemervemerve Aynen bendede var kafayı yiyorum artk gece yatarken cok sıkıntı uyumada kackere tuvalete cıkıyorm gece kalkıorm uykum kacıo
Selink SeherAyhan yine sık tabiki önceki gibi değil bol su içiyoruz ama 7. 8. Haftalardaki gibi sık değil 😇
Bilgeates Deletedmom344 valla bende idrar olayı yetmiyor gibi bi de ishal çıktı başıma gece çok uyuyorum gibi saat başı kalkıyorum tuvalete 😔
031965 Sadece gece 7-8 kere kalktığımı biliyorum tuvalete gündüz neyse de uykular mahvoluyo ama 20. Haftadayım insan alışıyor 😂