Aysnr266 34 haftalik anneler durumunuz nasil agrilar oluyomu ben im hic uyku duzenim kalmadi uyuyamiyorum belim kasiklarim agriyo :( ama bunlar tatli acilar oğluşum saglicakla gelsin ben cekmeye raziyimm.🤗😍
Calasun Aysnr266 2 gün sonra bizde 34 oluyoruz🙏🏻Sırt ağrısı çok zorluyo artık😓 bel agrısı ve rahimde baskı çoğaldı şu birkaç gündür🥶 oğluşumda saolsun çok hareketli 🤪 ayaklar çıkıcak diye korkmuyo degilim 🙈 biyerden
Suk Aysnr266 bende geceleri uyuyamıyorum bu da beni sersem ediyor. Gündüzleri uyuyorum. Ayakta fazla kalmaya gelmiyor. Belim ağrıyor. Benimkilerinde hareketlerini aşağıda çok hissediyorum o yüzden korkmuyor değilim. Benim erken doğum riskim var çünkü
Sunduz Bizde aynı şekilde bugün 34+0 olduk. Karın ve kasık ağrıları başladı yaklaşık 1 haftadır.. hem de beni ağlatacak kadar.. yatakta donmek uyumak zor🙄 Allah yardımcımız olsun 🙏🏼
Selvethasanberkege Merhaba bende bugün 34 olduk benimde sırt bel ağrım oluyor ekşimsi geliyor ağzıma benimde aşağıda ve benim idrar kaçırmam oluyor sizinde böyle bir sorununuz oluyor mu
Aysnr266 Bizim 32 +3 ken agrimiz vardi hastanede yattik erken dogum riskini önlediler 6 serum yedim 3 gunde ve igne vurdular simdi Allaha sukur 34+0 iz uyku duzensizligi 30 ci haftadan sonra basladi bende saga donemiyorum sola donemiyorum baski cok oluyo gunduzde uyuyamiyorum sersem oldum resmen
Suk Aysnr266 ben gündüz uyuduğum için gece uykum gelmiyor ya. Bu seferde gündüz kafamı kaldıramıyorum.
Ssshhh Ben 33+3 oldum sabaha doğru beş gibi kemiklerimin ağrısından uyanıyorum gece geç yatıp sabah erken kalkmama rağmen uyku tutmuyor arada sırada da rahmime sancı vuruyor sanki