Esra_Omer_21 Kizlar koltuklarimi yikamak istiyorum guvenilir temiz yikayan bildiginiz yer var mı? İstanbul sultangazide oturuyorum
sevgi9654 Esra_Omer_21 bence fiyat İstanbula göre normal. ben de iki gün önce 850₺’ye yıkattım. ama konum Sakarya 😊
Esra_Omer_21 Yıkamada güncel fiyatlari bilmiyorum vadi koltuk yikama youtubede buldum gayet guzel yikiyor videolarda sordum 1250 tl dedi bana fazla geldi sizce nasil
Taze_Anne34 Esra_Omer_21 çok fazla fiyat vermişler. Ben de tıkayacağım 2 tane 3 kişlik koltuk 600 tl anlaştım
Esra_Omer_21 Linaa90 ewt banada fazla geldi o yuzden buraya sormak istedim belki yardimci olan olur diye😕
Linaa90 Enas2365 Bornova’da oturuyorum her yere yapmıyorlar bornova civarındaysan vereyim no referans halı tıkama adı
Taze_Anne34 Esra_Omer_21 Eda halı koltuk Yıkama. Bu ctesi gelecekler inş. Memnun kalırsam sizi de ona göre yönlendireyim istersenizz. Halılarımı yıkattkm temiz güzel gelmiş. Koltuk fiyatını araştırdım en uygun yer burasıydı. Yorumlarına da baktım kötü yorum yoktu