Seyda1- Kizlar videolarda hanımlar hep baslariyla bebeklerine dokunmaya çalışıyorlar ellerini hiç goremedim. Eller bagladingi için mi böyle ?
1ErkekkAnnesii Seyda1- peki ya sezeryan olup o durumu hatırlamamam 😂 oğlum erken doğmuştu kendimde değildim hiç hatırlamıyorum ama bağlanıyordu sanki
Daisy0000 Seyda1- Tabiki de bağlanmıyor 🤣🤣 Sadece kolları koymak için bir zemin var kollarını oraya koyuyorsun,damar yolu vs açıyorlar ama bağlama falan yok 😅
Azime26 Evet bağlanıyor canım eller kollar ayaklar hepsimi bağlıyorlar ama korkulacak bisey degil benim ikinci sezeryanim var pazartesi günü inşallah
cauuv1 Bağlanmıyor diyenler siz sanırım sezeryan olmadınız şaka mısınız ? Ayaklar baglanmıyor zaten uyuşuk oluyorsun ama ellerini baglıyorlar ani tepkiyle kıpırdama diye. Net bilgi yeni dogum yaptım
Nurrdmr15 Seyda1- bende 2 hafta önce doğum yaptm bağladılar 2 defada ameliyat olmuştm ondada bağlamışlardı
Selnsn Seyda1- bağlamadılar da iki tarafa kollarını koy diyolar başlarında birileri bekledi oynatma dediler
myangelson Seyda1- bağlanıyor canım benim bacaklarım da bağlandı diye hatırlıyorum sanki ama serklajda da olabilir emin değilim 😂
Birdadaskizi Seyda1- hem sezeryan hem apandisit ameliyatı oldum ikiside genel anestezi ile oldu ama hazırlık aşamasında bağladılar 2 ameliyatta da yani bağlanıyor