LamiyaCetinkaya guzelanne07 eğer kan grubuyla diğer özelliklerin alakası varsa büyük ihtimal öyle olacak 😁
Havva-Saribas Valla eşimde bende 0 rh +pozitif oğluşum babaya benziyor daha doğmadı ama detaylı ultrasonda tıpkı babasının kopyası geliyor🤣
Bahar03_ Benim de 0rh+ eşimin brh+ kizimiz olacak detaylida ayni bana benzetildi ama mesela annemin brh+ babamin 0rh- ilk çocuk Benim kan grubum babama benziyor kendim anneme benzetiyorlar
Minikperi annem 0+ babam b+ evet ben de kardeşim de baba tarafına benziyoruz ikimizin de kanı babamın kanı olan b+ oldu😅 bununla alakası var mı bilmiyorum tabi 😂
duriskonunannesi guzelanne07 ben 0+ eşim a+ benzerlik olayı tartışılır ama kızım da a+ doğdu hatta bu yüzden kan grubu uyusmazligina bağlı uzayan sarılık oldu 🤷🏼♀️
Maryhoney guzelanne07 eşim b ben 0 pozitif oğlum b pozitif doğdu 4 yaşında bayag bayag bana benziyor huyları da dahil ama bazı huyları eşim
Ireeeeem guzelanne07 eşim A pozitif ben b pozitif 😄 ultrasonda gördüğüm kadarıyla ikimize de benziyor 🤣
alitalia guzelanne07 genetikten bir haber böyle konuşması normal 😂 evet b grubu baskın ama eşin B0 olabilir bu durumda kızında 0 grubu olabilir hatta 0- olma ihtimali bile var. Karakterle alakası da yok ayrıca. Eşimle ikimiz 0 pozitifiz oğlum da öyle ama ikimize de huyu suyu benzemiyor
Serena guzelanne07 Oglum ikimizede benzıyor ama ilk baktıgında daha cok bana benzıyor detaylarda babası var 😊