merylii_ Kızlar 4500 Bhcg ile karın üstü ultrasonda kese ya da bebek görünür mü siz kaç beta ile gördünüz
Bekledigimmucizemm merylii_ evet görünür devlete git gör keseni o zaman canım 2 hafta beklemek istemiyorsan 2 hafta sonra kalp atışını da duyarsınız
merylii_ Ecemnm ya bat tarihine göre ayarlıyorlar ya doktor 5+5 diyo ama ben aşılama oldum 21 gün oldu aşılama yapılalı
merylii_ Saçma bi şekilde doktor vajinal ultrason istemedi 4gün önce gittim daha küçük vajinal de de görünmez dedi
Zeynepkanat merylii_ belki de aşılama olduğu için vajinal ultrasonu riskli bulmuş olabilir ben vajinal ultrasonla baktırdığımda 3 ay düşük tehlikesi yaşamıştım bazı doktorlar bu sebeple vajinal ultrasonu ilk aylarda yapmıyor
merylii_ Zeynepkanat öyle dedi aslında risk almaya gerek yok 2 haftaya görürüz karın üstü dedi ama 2 hafta çok gibi geldi bana o yüzden sorma gereği duydum
merylii_ Bekledigimmucizemm başka bi doktordan randevu aldım çarşamba gününe o zamana kadar biraz daha büyür rahatça görür karın üstü ultrasonda belki kalp atışı da duyulur o zaman