Ada022 Otomatik sallanan ana kucağı tavsiyesi alabilir miyim kızlar fiyat çok yüksek olmayan kullanışlı
yaseminnnk Ada022 mamaroo var bizde ama ilk bebeğim pek sevmedi. İkinci de şuan uyuduktan sonra koyuyoruz uykusuna devam ediyor. Ama koyup hadi uyu olmuyor :d bence babybjörn alın daha sevmeyen çocuk görmedim :d
Sesssi Ada022 sallama titreşim vs hepsindeki gibi var ama en çok beğendiğim nokta çıkartıldığında düz bir ana kucağı şeklinde kullanılabiliyor manuel oluyor e bebekte satılıyor😊
1122esraesila Ben dolap uygulamasından aldım tertemiz paketli geldi zaten kullanacağı max. 5 ay sonra bende tertemiz satarım sizde bakarsanız gayet güzel ve temizleri var
Sarpp Bence hiç gerek yok çünkü bebişler çok tercih etmiyo bende joie nin vardi 6 kere kullandık kullanmadık o paralara gerek yok düz olanlarda daha keyif alıyorlar kendilerini fln sallayabildikleri için. Pierre Cardin vardı fiyatida uygundu
yaseminnnk Ada022 mamma diye aratın trendyolda bayağı benziyor. Mamaroonun muadili var mı bilmiyorum :-/