Opheliaxxx Daha önce gittiğimde bacakları kapalıydı bu sefer ultrasonu baya iyi olan başka bir doktordan randevu aldım inşallah hayırlısıyla öğreniriz. Son kez tahmin isteyim dedim sizden 🥰
Ervaa35 Opheliaxxx bence bu kız neden diycen erkek hemen gösteriyo düşün ben 11. Haftamda gördüm gayet pipiyi ve ilk oğlumdada hemen gördüm kızlarda böyle daha geç öğreniliyo bacak arasıda belli boş hayırlısı olsun inşallah☺️😍
Mln Opheliaxxx ya benim kine benziyor tam doktor bakarken böyle arkasını dönüverdi aynı benzer görüntüydü ben de cumartesi öğrencicem😃
Opheliaxxx Cinsiyet için doğru bi pozisyon değil sanırım ama hislerinizi de paylaşabilirsiniz 😇 maksat eğlence
Opheliaxxx Gozdecaner ya ciddi misin 😂😂 göstermiyo mu bebişş neden öğrenemedin? Valla ben de son kez soruyorum dedim ama öğrenemezsem yeni görsellerle gelirm tekrar 😅
Opheliaxxx Eminekrem42 acaba sırtı mı dönük bacaklarını mı kapatıyor ben özellikle ultrasonu iyi bir doktora gitmek istedim ama sonuçta bebeğin pozisyonu da çok önemli. İnşallah hayırlısı ile tez vakitte öğrenirsiniz siz de ☺️ bu heyecan da güzel
Opheliaxxx Eminekrem42 göstermiyorsa kız derler ama tabii doğruluk payını bilemem. Rabbim sağlıkla gönlünüzdekini hayırlısıyla versin 🤲🏻
Meryem3835 Opheliaxxx Alakası bile yok bende 20. Haftayim ama 16 haftaya kadar gostermedi kız dediler 19 haftada kesin erkek dediler ve hala gostermiyor ama gorecegimizi gördük pipisini😄
Opheliaxxx Ayazmom_ yaaa o sizin minnoşluğunuz 🌸🥰 inşallah heycanla bekliyorum öğrenip bu gönderiye yazmayı 🫶🏻