Moonlight7 35-129090 doktoruna danışıp ilaç kullanabilirsin ben sağlık ocağında yazdırıp prilam almıştım iyi gelmişti
35-129090 Moonlight7 İlacın bir zararı yok ama demi ilaçta çok kullanmakta istemiyorum ama her yemekte midem bulanıyor tuzlu kraker yiyorum ama faydası yok ama kontrole gidince sorayım çok teşekkür ederim ☺️
aysee-yakupp01 35-129090 valla ben kutularca prilam kullandım zaten hamileler için üretilmiş bir bulantı ilacı bi zararı olacağını düşünmüyorum
yusufalpmom 35-129090 ilacın zararı yok canım ben ılk gebelıgımde kullanmıştım geceden ıc cünkü uyku yapıyor gün boyu rahat edıyorsun
Minigiim-vebenn52 35-129090 bi zararı yok mecbur kullanacaksın ben kullanmadığım gün tüm yediğimi anında istifra ediyordum 22 haftalık oldum hala kullanıyorum doktora çok bulantın olduğunu söyle belki 10. Haftanı bekletebilir ama sanmıyorum verir prilam zararsız zararlı olsa kimse kullanmaz 😂
Moonlight7 35-129090 yok yok hiç endişe etmeyin hamileler için bayağı iyi bir ilaç hem sağlık ocağına hem kendi doktoruma sordum ikisi de tasdikledi kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla 🤗 sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah🥰
35-129090 Minigiim-vebenn52 işte bende öyleyim sevdiğim yemekleri bile yiyorum direk mide bulantısı ile tuvalete koşuyorum yemek yemek bile istemiyorum artık hamilelikte bu kadar mide bulantım olacağını düşünmemiştim 😂😂