Kiwitoveannesi MuazzezKara_ uygulama beni 8+3 gösteriyor aslında yarın 9 haftalık olacak doktorun söylediğimi doğru uygulamamı doğru anlamadım
MuazzezKara_ Churcill ayy hadi inşallah benimde belirtiler nasıldı suyun mu geldi anlat anlat 😂🤎🌸🧿Allah bağışlasın inşallah
Churcill MuazzezKara_ amin inşallah hepimizin 🤗 1 hafta önce mide bulantısı iştahsızlık hafif karın ağrısı vardı. Daha sonra nişanım geldi sancım başladı 2 gün bekledim sıklaşmasını. En son suyum geldi doğurdum 😂
MuazzezKara_ Churcill ay bakalım 6 günüm kaldı bakalım cidden o gün olucak mı çatlıyorum meraktan 😂😂🌸🤍🤎🧿♥️😘
Aysensrkan Kiwitoveannesi adet tarihine göre hesapla canım doktor 1 hafta geriden 1 hafta ileride söyleyebiliyor ama zaman geçtikçe kendi haftasını yakalıyor bebek banada 1 hafta ileride söylüyordu şimdi kendi haftamız söylüyor. İlerleyen zamanlarda neden 1 hafta geri dememek için son adet tarihini baz almalısın
Kiwitoveannesi Aysensrkan başka uygulamadan hesapladigimdada 9 hafta çıkıyor canım 22 temmuz 26 günde bir adet görüyorum 9 hafta çıkıyor hesapladigimda bu uygulama 2 3 gunngeriden hesaplıyor benim ilk gebeligimdede oğlum iri bebekte 2 hafta önden gidiyordu
Derinnmom MuazzezKara_ bende de uygulama ve doktorun söylediği günler uymuyordu ben doktora göre ayarladım en azından ikisi aynı olsun kafam karışmasın diye 😂🌸
Matmazelbebi MuazzezKara_ Ya tam bir ay var tam zamanında gelen az oluyor ya öncesi ya sonrası daha çok oluyor bende anket yapmıştım bu konuyla ilgili. Benim bebiş ne zaman gelecek bende meraktayım 🙈❤️