Eymen18 Kızlar benim adet tarihine göre 30 haftadayım ama ultrasonda 32 haftadayım buna gire doğum hangi zamana göre ayarlaniyor bilen var mı
Osse Eymen18 benimde son gitmemde 2 hafta önde gösteriyordu ultrason kağıdın da son adet tarihime göre 2 Mayıs gösteriyor bebeğin ölçümlerine göre 29 Nisan gösteriyor doktorum birşey demedi ama benimde aklıma takıldı
Caglamehmet Eymen18 benim de iki hafta önde doktor sadece doğum zor olur dedi gelişim önde olduğu için kilo falan bakimindan
MinikAdam Eymen18 sıkıntı yapmayın kızlar bazen öden gidip son haftalarda düzelebiliyor. Bebeğin o anki hareketiyle alakalıymış. Çok hareketli olursa kilosu da fazla görülebiliyormuş. Doktorum öyle demişti.
mhm Yamanyaman Onunla ilgili herhangi bişi demedi bende bilmediğim için sormadım çıkarken şey dedim şimdi 18 haftalikdan mi hesaplicam dedim Hayır dedi şu an 16 sin 16 olarak bil öyle hesapla dedi sadece
EbruEgemen1123 Doktoruma daha yeni sordum. Kesinlikle son adet tarihine göre muhtemel doğum tarihi. 1hafta geriden gelen ve 3haftaya kadar önden giden bebekte sıkıntı yok ye okudum geçende. Son haftalarda da durumu dengelenip orta yolu buluyormuş bebiş. 😊