minibebisim 2512tugbaclk ümraniyede bi kliniğe gelen dr var erdinç bey 1100 tl nakit Erdem hastanesi dr ebru hanıma gittim ben çok memnun kaldım 1900 tl
Kuubrashn 2512tugbaclk Maltepe tıp merkezinde yaptırmıştım Ağustos ayında 1300tldi. Devlette randevu bulmak çok zor 1 buçuk ay uğraştım
dilancnrr Henüz yaptırmadım ama Beylikdüzü Medilife 2.600 istiyor, Altan Cebeci’yi de duymuştum. O da özel kliniğinde 2.600’e yaptırıyor. Herhangi özel ya da sağlık sigorta geçerli değildir dediler.
Buketpendik BaharSoylu hmm ben diyabet olduğum için perinatoloji bakıyo detaylı için gel demişti bi doktor ama bilemedim ben de zaten özel işin ehli perinatoloğa yaptırmayı tercih ederim bütce varsa tabi
GPinar 2512tugbaclk Canım ben ikili tarama testimi ve detaylı ultrasonumu da Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesi fizik tedavi hastanesinde yaptırdım Barış Boza’ya ben çok sevdim açıkçası tavsiye ederim.Detaylıyı da 2 gün önce yaptırdım zaten 2 hafta öncesinden baktığın zaman randevu bulabiliyorsun barış hocaya.
Egemenveannesi 2512tugbaclk goztepe şehir hastanesi yapiyor peritanolojiden randevu alırsanız bende geen hafta yaptırdım
Hdemir1618 2512tugbaclk hayır ekdal acmiyolar ben Zeynep Kamile gitmiyorum normal Ümraniye devlete gidiyorum 182 yi aradığınızda detaylı ultrason dediğinizde varsa randevu veriyorlar ben Biray uğraştım randevu alabilmek için çünkü imkansız gibi bir şey yani
Hdemir1618 2512tugbaclk yapmaz çünkü kadın doğum poliKliniğini seçtiğinizde muayene yerini antenetal poliKliniğini seçmeniz lazım en başta çıkıyor zaten . cihazları ve ikili test üçlü test vs yapılan yer başka binada
Hdemir1618 2512tugbaclk tam bir ay uğraştım randevu alabilmek için çünkü günlük iki tane randevu açıyorlar onu da yetişe bilmeniz için telefonla aramanız gerekiyor 9:54 da aradım 9:58’de bağlandım 2 dakika için tekrar arayın dediler ben de arayamam dedim çünkü tam 10 da randevular açıldığı için tekrar bağlanmanız imkansız Oyaladım telefonda öyle alabildim randevu
canant 2512tugbaclk ben bakirkoy Mahmut güngör de yaptırdım perinatolog kendisi. 1650 liraya yaptırdim. Gayet memnun kaldım. Her şeyine detaylı baktı fotoğrafta verdi.1 saat surdu. Radyologla aynı fiyatı.
Fadige 2512tugbaclk araştırma hastanesi varsa araştırma hastanelerinde oluyor mesela Edirne de ki araştırma hastanesinde var