Evrim23 Karbeyaz_ bende de aynı sorun var 7+5 hamileyim 72 den 70 e düştüm midem de aşırı bulanıyor herşeyden tiksindim iştahım yok🥺
Yenianneperci35 Karbeyaz_ çok normal ben de 14. Haftaya kadar iştahsızdım. 7 kilo verdim. Hatta ağlıyordum ben yemek yiyemicem artık diye🙈 ama şuan 22+6 dayız iştahım yerine geldi:) biraz zaman galiba
yusufalpmom Karbeyaz_ canım huzursuz olma daha bulantılar başlayacak bebek kandan besleniyor ılk aylar tek degılsın yanı bızde gectık o yollardan
Sealemdar Karbeyaz_ ben 6. Ayıma giricem 5 kilo verdim sakıncası var mı diye doktora sordum çocuk haftasından önde giriyor zayıflaman problem değil dedi
Nursena2023 Ben 27+5 haftalık oldum hala iştahsızlık devam ediyor. İki tane daha çocuğum var onlara düzenli yemek hazırlıyorum halbuki ama kendim asla oturup yiyemiyorum 🥺
Karbeyaz_ Yenianneperci35 iştah ruh halimi de etkiliyor sanırım çünkü bebeğim olcak diye mutlu bile olamıyorum bildiğin içime huzursuzluk çöktü kaç gündür 😥
Yenianneperci35 Karbeyaz_ çok haklısınız biraz daha sabır🙏🏻 Gerçekten ben de mide bulantısı da vardı beni çok etkilemişti. Ama geçiyor inşallah süreciniz kısa olur🌸🙏🏻
11-11 Maalesef 10 haftayla ben de aynı durumdayım kilo veriyorum bazen çok üzülüyorum giyemediğim için geçtiğini söylüyor çoğu kişi umarım bizim de geçer bir an önce
Asya011 Bu haftalarda normal canım. Merak etme bebeğine birsey olmaz. Ben 6 kg verdim en sevdiğim yemekleri bile yemiyordum asla canım istemiyordu, hatta su bile kokuyordu içmek istemiyordum o dereceydim . 16. Haftadan sonra anca düzeliyor biraz sabır
Samiree 10 haftaya kadar bende yiyemiyordum su an 26 haftani gectik midem bi turlu susmuyor,doymuyor sinirleniyorum artik😂