Shr1Onder İlk doğumum da kullanmıştım. Söylediğiniz gibi bir inanç meselesi. Çok faydalı olduğunu söyleyenler olduğu gibi sonuç alamayanlar da var. Ben de işe yaramıştı. Şunlara dikkat edin ama 👇🏻 Otu koyacağınız suya dua okurken “İhlas suresi” okunmaz. Ben Yasin cüzündeki sureleri ve Meryem Suresini okumuştum. Otu koyacağınız kap mümkün mertebe geniş olmalı ki ot olabildiğince açılsın. Suyundan içmedim bir fikrim yok bu konuda. Ama içen de var. Otu doğum sancıları başlayınca suya koyun ve doğum bitince Sudan çıkarmayı unutmayın. Kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum 🌼
adatuna Çok gerçek üstü geliyor. Üzerine dua ya da sure okumalar dinden de çok uzak geliyor. Ailedekilerin çoğu aldı bu otu hepsini yaptılar hepsi sezeryanla doğurdu. Hiçbir işe yaramadı.
imrnx ucr13 işe yarayn da var yaramayanda . Benim içinde bi tanıdık koyacak suya. Ben doğuma girdigim zaman, bir de meryem suresi okunması gerekiyor galiba suya da. Bakalım inşallah işe yarar. Ben yarayacağını düşünüyorum açıkcası ☺️
Merveylmzz ucr13 Ben hastandeyken bilmeden otu suya koyduk.Ot tamamen açıldı ebe geldi kızdı senin açılman yok doğumun başlamadı.Bebeğin küçük niye koyuyorsun zamanı gelmeden açılma olmadan koyarsan sana sıkıntı verir dedi .Sudan çıkardık şimdi tamamen yumru gibi kapalı