Arzumm1 Ayni mi olur belirtiler ilkte cok tansiyon sorunu oluyordu surekli basım dönmüştü ilk haftalar ama olcutugumde normal çıkıyordu ikinci gebeliktede aynı belirtiler olmak zorunda mı sizlerin nasıldı farklimiydi
Seylan Arzumm1 ilk çok rahattı Şuan ikinciye hamileyim yatak döşek yatıyorum maalesef hiç iyi deyilim 🤦🏻♀️
HilalYlmz Arzumm1 ilki çok güzel çok rahattı hamile değil gibiydim ama bu aman Allahım ilk haftalar baş dönmeleri bulantı kusmalar hala devam ediyor enerjimi emiyor resmen 😂
Irmakmomss19 Arzumm1 ayy benim ilk gebeliğimde hiç hamile olduğumu bilmedim 9 ay resmen prensesmisim😃 ama şuan ikinciye hamileyim 15. Haftamiza gircez inşallah anamdan emdigim süt burnumdan geldi. Çok şükür çok kötü günlerim geride kaldı baya hafifledi sıkıntılar ama tamamen hala bitmiş değil sabah bulaşık makinesinin kokusundan istifar ettim afedersin. Yani bende iki gebelik arasında dağlar kadar fark oldu.
Aycicegi_ Arzumm1 İlk aylar bulantı dışında bir problemim yoktu. Şimdi ikinci bebeği istiyoruz henüz adetim geçmedi hamile miyim bilmiyorum ama sezeryan yerimde ağrı var.
22ozge06 Arzumm1 ilkinde çok rahattım hicbisey anlamadım hatta o kadar rahattım ki hamile oldugumu 2.5 aylıkken öğrendim ama şuan 11 haftalık hamileyim ve hiç iyi değilim yerimden kalkacak halim yok mide bulantılar hat safhada 😔
Filizsz Arzumm1 kızımda mide bulantım kusmam cok vardi cok zor hamiellik gecirdim bu gebeligimde rahatm kokulara hassasiyetim var ama kiza benzetti doktor 14 haftada degisirmi ihtimal varmi yanilma bilmiyorm net degil aama kiza benziyo dedi
Vandb Benimde ilkinde çok rahat geçirdim 2. Gebeliğim 11 haftaya gircez öğrendiğimden beri ilaçlarla ayakta duruyorum o da ayakta denmez yatakta duruyorum 🙈
Kiwitoveannesi Arzumm1 ilktede istifra tansiyon düşüklüğü vardı bundada aynı canım hiç birsey yapmak istemiyor herseyden tiksiniyorum yemek yapıyorum ne hayallerle ama onu yiyemiyorum bütün gün yat kalkma deseler yatarım
Arzumm1 Kiwitoveannesi benimde ikkte surekli tansiyon dimdi tekrar gebelik istiyorum acaba yine baş donemsiyke mi öğrenirim
sacmalamakizim Arzumm1 Bence hep aynı belirtiler olmuyor, benim ikinci bir çocuğum yok ama, arkadaşım şuan 2 ye hamile ilkine göre bayağı zor geçiyor. Yeni öğrendi daha o da bayağı ağrısı var ilkinde bu kadar ağrı çekmemiş.
Sareeee Arzumm1 ilk hamileligimde uykum cok cardi ikincisindede surekli sanki deprem oluyomus gbi hissediyordum halada devam ediyor geceleri uykudan uyanim esime depremmi oluyor diye sordugum oluyo bu arada 20 haftalik olduk
Arzumm1 Sareeee ya benim ilkte surekli baş dönmesi falan vardi oyle hamile oldugumu ogrenmisstim simdi tekrar gebelik istiyorum illa yine baş dönmesiyle mi öğrenirim o kafamı karıştırıyor aynı mı olur acaba diyorum
Irmakmomss19 Symnr29 oldu çok şükür Allah gönlüme göre verdi☺️ ilk göz ağrım kızdı şuan oğlana hamileyim ☺️ cinsiyetimiz belli olmadan önce bu soruyu buraya bende sormuştum iki gebelik belirtileri arasında fark olursa cinsiyet farkı oluyomu diye ☺️ yüzde 90 farklı cinsiyetler oluyo
Symnr29 Irmakmomss19 benimde oğlum var şuan 15 haftalığım dr 11-13 haftalıkken erkek dedi raun teoriside erkek diyo ama istediğimden mi yoksa hissettiğimden mi bilmiyorum hala umudum var :)
Irmakmomss19 Symnr29 erkek genelde erken gösteriyo ya pek kıza dönmüyo duyduklarım gördüklerim kadarıyla🙂 gönül tabi hangisi yoksa onu istiyo sağlıklı sıhhatli gelmelerini nasip etsin rabbim 🤲🥰
Sareeee Arzumm1 bende ayni olmadi hatta hamile olduguma bile ihtimal vermedim 7 gun gecikmem olmasina ragmen bile test yapmak aklima gelmemisti her gebelik farkli belirtiler verdi bende ins hayirli zamnda sende tekrardan hamilelik mujdeni alirsin