Ozgenur445 Hanımlar ilk gebeliğim haliyle evhamlıyım boyama kimyasal zararlı biliyorum ama saç kestirmem de bi sakınca olmaz demi ?
Rojinn Ozgenur445 Hamileliğim boyunca ikici saç kestirişim bi sıkıtı olmadı ömür kısalır laflarıda hurafe yani boya konusunu bilmiyorum ama
SevgiTkn Ozgenur445 canım ben hem boyattım hem kestirdim. Tabi bunlar 5 aydan sonra oldu. Kestirmekte hiç bir sakınca yok hurafe ama boyama konusunda doktoruma sordum boyatabilirsin dedi. Orial hariç tüm boyalar oluyor canım
alisaorkhan Kestirdim ben 🙄 Hemde 10 haftalikken havalar sıcak cayır cayır yanıyoruz klimalar yetmiyor bide bulantılar mide yanması tavan🤦🏻♀️ Resmen belimden aşağı olan saçlarımı kesip omuzlarımdan yaptım🤷🏻♀️ 29 haftalık olduk şimdi,hurafelere inanmayın derim
Ozgenur445 SevgiTkn bende şu an 5 buçuk aylık hamileyim hem değişiklik olsun istiyorum hem de çok çok sıkıldım uzun saçtan ne bileyim bebeğin ömrü kısalır falan diyorlar korkuyorum açıkcası ama içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ☺️
mom02636 Ozgenur445 tamamen batıl inanç 10+5 haftalığım ve geçen hafta kestirdim sacımı inanılmaz rahatladım basım hafifledi resmen 😂😂
Seydagunaydin Ozgenur445 kestirmekle bisey olmaz canim bende bes aylikken kestirdim ömrü kisalir falan demeleride sacma geliyo zten bebk olustugu anda kaderi herseyi belli onun
Elizveannesi Ozgenur445 ilk gebeliğimde de kestirdim, şimdi de kestirmeyi düşünüyorum🤗 Hiçbişey olmaz, hurafe bu.. Boyanın da cilde temastan değil, kimyasal kokusundan anne ve bebek etkileneceği için yasak olduğunu düşünüyorum.
Denizmer Ozgenur445 kestirebilirsin hiçbir şey olmaz. Benim doktorum sadece saç boyasını yasakladı. Kestirmekle ilgili hurafelere inanma derim.