Deli_hatun_7 Aysenurates43 amin aminnnnnn🤲🏻❤️ rabbim isteyen bekleyen herkese bu mübarek ayların hürmetine nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️👼
Kivircikkuala Deli_hatun_7 Allah sağlıkla kucağına aldırsın kuzu ❤️ bence kimseye söyleme normal hayatta nazar olur
Deli_hatun_7 Kivircikkuala nazara çok inanan insanım 🫣 sadece görür görmez ablamla paylaştım eşimi bekliyorum daha soylemedım 🥹😍
Evrmmm Hayırlı olsunnn canımmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnn🫶 beta ver bakalmmm sonucu paylaşşşşş amaaa
Deli_hatun_7 Evrmmm yarın kendi doktoruma gideceğim ama kendi doktorum başka hastaneye gitmiş bu yüzden gittiğim hastaneden bildiğim iyi bir doktor daha var ona gıdecegım yarın inşallah
Deli_hatun_7 Evrmmm çok teşekkür ederim tabiki paylaşırım gören herkes maşallah derse çok mutlu olurum 🧿😍🥰
Deli_hatun_7 Mihranur rabbim sanada isteyen herkese de tattırsın bu duyguyu inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırım inşallah 🤲🏻❤️
Kivircikkuala Deli_hatun_7 Bence uzun süre sakla bende inanırım cinsiyet belli olana kadar sık dişini inşallah herşey hayırlarıyla gelsin güzelce gelişsin bebek Maşallah onaaa🧿❤️ darısı da bana olsun inşallah
Deli_hatun_7 mommys1 çok teşekkür ederim ayyyyyy hala inanamıyorum ben ANNE oluyorum rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️🌸👼
mommys1 Deli_hatun_7 ahahaha seni iyi anlıyorum aşko benimde bi düşüğüm var rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🧿🧿🫶
Deli_hatun_7 sacmalamakizim amin aminnn çok teşekkür ediyorum rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️🌸👼
Deli_hatun_7 35-129090 ekşi elma yemeyı denesene aşkım inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🌸
Deli_hatun_7 Kivircikkuala rabbim en kısa zamanda sanada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin kuzummmm🥹🥰 ben saklama taraftarıyım ama kayınvalidem bizde herkes bizden bebek haberı bekliyor gibi açık açık söylüyorlar zaten ben söylemem ama kayınvalidem söyler😂
Deli_hatun_7 mommys1 amin aşkım 🥰 rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🌸 şimdi dua etme sırası bende 🥹 sen peki suan hamilemisin😍