Lunacim Lunacim ilk fotoğrafta 16 haftalık, ikincisinde 14 haftalık, üçüncüsünde 12 haftalıktı. Hala cinsiyetimiz kesinleşmedi, kıza benziyor denildi ilk iki fotoğrafa göre. Tahmini olanlar yorum yapabilir mi?👼🏻
Lunacim Ecemsi Myrs2 Teşekkür ederim tahminleriniz için ❤️ Ben de bazen kıza benzetiyorum bazen erkek gibi geliyor. Merak etmesi bile güzel ama insan netleşsin istiyor 😅
Aylisan Ecemsi banada bakar mısınız 🥰
Lunacim Annee026 Ecemnm Teşekkür ederim ❤️ İçgüdü olarak başından beri erkek hissediyorum ben de, bakalım sağlıkla gelsin de 🥹
Annee026 Lunacim inşallah 17+1 benim bugün gittim doktora kağıda yazdırdım cumartesi öğrenicez nasipse partiyle 3 kere baktı doktorum kapatmış kendini 😀
Lunacim Annee026 ben de pazartesi gitmiştim pek göstermedi zar zor görmeye çalışmıştık 🙈 en kısa zamanda ben de öğrenirim inşallah, sizinki de hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
Annee026 Lunacim çok zor göründü bizimkide kapalıydı hep bacakları çok uğraştı doktorum yanılmamak için . Amin sağolun inşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz ❤️