Herkese merhabalaaarr🌸
Hep doğum hikayesi okudum burda son zamanlarda, yazmak çok şükür banada kısmet oldu 🥰
Öncelikle 38.haftda benim oğluşumun kilosu azıcık fazla dedi doktorum.Bende normali denemek istediğimi söyledim bir hafta süre verdi bana.20 Eylül Çarşamba gününe randevu vermişti 19 Eylül Salı günü öğlen yorgunum diye uzandım saat 14 de bir ıslaklıkla uyandım suyum grldi sandım ama nişanım gelmiş sonra aralıklarla pembemsi kanama oldu.Kliniğimle görüştüm gelmemi söylediler.Gittim çatı muayenesi yapıldı ilk kez orası birazcık sancıkı oldu o arada suyumda gelmeye başladı sızıntı şeklinde.Bebeğin kafası tam kanalda değildi pozisyonu iyi olsada normal zor gibi dedi ebe,deneyelim dedim, yatışımı verdiler saat 16 da hastanede yatmaya başladım.Ara ara sancılarım başladı 5 er dakikaya düştü ama bebek kafasını kanala sokamadı.Doktorumda çatı yaptı ama bebek kafası çok yukarda sezaryen yapalım dedi öyle karar verdik. Saat 21:48 de aldılar ameliyathaneye 22:01 de kucağımdaydı benim pamuğum.Onca sancıyı boşa çektim diye düşündüm ama bebek kendi doğmaya karar verdiği için süt konusunda zorlanmadım.Şuan çok şükür yolunda her şey desteksiz yatıp kalkamıyorum ama düne göre daha iyiyim her gün daha iyi olucak umarım.
Ben kavuştum yavruma Allah hepinize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin🌸💙