Ressammom 44 kilo ile hamile kaldım 15+2 haftalık hamileyim dün tartıldım 50 kilo çıktı. 6 kilo almışım hamilelik iştahımı çok açtı bende kilo almak isteyip alamayan bir insandım önceden şimdi kilo alıyorum diye seviniyorum😇
rabisskocc gulsenturker kilo almadım aniden yükselme oldu yeni evlendiğimden herhalde 52den 56 oldu. Şimdi düştü yani çünkü benim hamileliğim mide bulantılı geçtiği için yeni yeni yemeye başladım :/
gulsenturker Yguo_mom hiç üzülme canım son aylarda fazlasıyla alınıyor o kilolar önemli olan bebeğin gelişimi 🙏🏻
Ressammom gulsenturker Belkide öyledir bulantı kusmada yaşamadım hiç bir zaman yediklerim içimde kaldı hep😇
gulsenturker Gul1616 evet çoğu doktor yürüyüşü tavsiye ediyor tabi doktor onayıyla pilates yapanlarda var rahat doğum yapabilmek için
denizalismom gulsenturker 14+ 6 yım 3 kilo verdim 🤷🏻♀️ ama çok şükür kusmam çok olmadı rahat geçti ama yine de 3 kilo verdim
denizalismom gulsenturker aynen 5.Aydan sonra çok kilo alınıyor. Ben birde hamile kalmadan önce diyet yapıyordum ondan kaynaklı midem de küçülmüştü. Ve pek iştahım yok
aminehumamoms gulsenturker 14haftalara kadar hiç kilo almadım hiç yemek yiyemiyodum ozamanlar hep sağlıksız bedleniyodum mide bulantım yüzümden ama sonradan 17hafatlarda falan kendime geldim 8kilo aldım şuan 25+5 haftalıgım
gulsenturker aminehumamoms 12 kg ya kadar yolu var fazlası zarar🤗 tabi bebeğin sağlıklı olsun gerisi önemli değil🙏🏻