gamzecgr Fid34 23 haftaligiz cift yumurta benim şükür ayrıca bı riskimiz yok operatöre gidiyorum cokta memnunum 2 haftada bir takipliyim zaten doktorumunda ikiz doğumu var baya
ekc Fid34 Tek yumurta ikizi bebeklerim. 2 sene öncede çift yumurta ikizi kaynım vardı 18. Haftada riskli olduğu için perinatoloji takipliyim. Normal kadın doğuma da gittim açıkcası perinatolojiden daha çok memnunum
Hsrt80 Tek yumurta ikiz riksli gebeliğim var o yüzden beni perinotoloji takibindeyim 15 günde bir gidiyorum 27.4 oldu 4 gün hastene yattım bu haftadan sonra 1hafta bir gidicem
Hsrt80 Zeynep_ze evet o Dr giricek ben başından berli o takip ettiği için ve riks olduğu için o giricekmis
Birikii Riskiniz yoksa normal kadın doğuma gidebilirsiniz zaten risk görürse doktorunuz Perinatoloji ye yönlendiriyor. Ben sadece dataylı ultrason için Perinatoloji ye gittim. Riskim yoktu doktorum da risk görürsem yönlendirme yaparım mutlaka demişti
Semus06 İlk bastan beri perinatolog takipliyim 18 haftaligiz tup bebek ikizleri oldugu icin hic birseyi riske atmak istemiyorum
Gulcannnnnnnn Özelde Risk görülmediği sürece normal doktorlar da takip ediyor ama devlet hastanesinde perinatoloji bakıyor burada .