Yenibirannee sln23 ben ilk 3 ay öncelikle ceviz ve kuruyemis tuketmeye dikkat ettim. Masallah kızım zehir gibi 🤣🤣🤣
Gamzecanpolat sln23 sabahları mutlaka kahvaltı yapıyorum haşlanmış yumurta yiyorum 2 tane ceviz içi meyve sebzeleri sirkeli suda yıkıyorum haftada 1 / 2 kere balık yanında salata ızgara et tavuk mevsim sebzelerii pişiriyorum sade kefir öneririm kuruyemiş muz ceviz kaşar peyniri bol su yağlı kızartma hamur işi uzak duruyorum asitli içeceklerden tatlıdan tiksindim zaten yemiyorum
mervemurat16 sln23 paketli gıda yok cips vs gibi,gazlı içecekler,çikolata,çiğ yumurta et,İyice yıkanmış ürünler tüketin ,tuz baharat kullanımı azaltın,midye-kokoreç gibi sakatat ve kabuklu deniz ürünleri yemeyin.
Sevdaltun Tatlıdan uzak dur bir süre tüketme asitli hiç br şey içme kahvaltini zengin tutmaya çalış haşlanmış yumurta havuç ceviz vs. Ben hep byle beslendm kg verdm bebeğim hep kg aldı
sln23 Bende kolayı çok severdim ama tüketmiyorum artık kahvaltı da her gün yumurta yemeye özen gösteriyorum ,bütün bilgiler için teşekkürler🥰