241223 Kızlar bütün belirtilerim var ama göğüs ağrısı yok denecek kadar az kimyasal gebelik geçirdiğimde çok vardı evde test yok pazartesi hastaneye gidebilirim göğüs ağrısı olmaması olmadığıni mi gösteriyo
BetulGGD 241223 herkeste belirtiler farklıdır bende sadece kasık ağrısı vardı ilk haftalarda göğüslerim 2. aydan sonra ağrımaya başladı bazen hamile olduğumu unutuyordum hiç belirti olmuyordu.
241223 Arzumm1 evet aslında ben geçen ay kimyasal gebelikten kalan parcadan dolayı kürtaj oldum doktorum bişey demeyince bende çok istediğim için korunmadım kasıklarımda aşırı ağrı var bulantı ve affedersiniz sık idrara cıkma
241223 Arzumm1 eşim haftaici çalıstigi için haftasonude eczaneler kapalı olduğu için test alamadim merkeze uzak bulunduğum yer ama içimde sanki var diye geçiyor göğüs ağrısı olmaması beni biraz yokmudur düşüncesine itiyo
241223 Arzumm1 inşAllah canım bel agrımda cok var ama bu ay yoğun geçti ondan mı diyorum acaba insAllah vardır
241223 Gozde-38 Aysenurates43 Öyle mi çok teşekkür ederim bakalım inşallah Rabbim hepimizin kucağıni hayırlı evlatla doldurur