Melody Geçmek bilmeyen bir miğde bulantısı beni mahvetti tüm yaşama sevincimi aldı çok kötüyüm🤢 herşey miğdemi bulandırıyor evime girmek istemiyorum şampuan parfüm deterjan her koku beni mahvediyo ne zaman geçiyor Yada ne yapmam lazım okadar mutsuzum ki başımı alıp gitmek istiyorum bunşekilde huzursuz olunca eşime bile kötü davranıyorum ben böle değildim düzelemiyorum bulantıyı geçircek bir şey var mı bildiğiniz 😭
nzngk Melody yatakdan kalkmadan önce tuzlu kraker ye öyle kalk canım ve dolu bir buz dolu bardağa kola koy ve birden iç , az da olsa rahatlatıcaktır..
MucizemE Melody bende 9+3 ncü haftamdayım benim 5 nci haftam da başakadı hala da devam ediyor doktorum dramamine mide bulantısılacı verdi o biraz olsun rahatlattı tam olarak geçmese de eski halime göre daha iyiyim sen de ilaç sor yazıyorlar zaten bu ilaç bebeğe de yan etki yapmıyor geçmiyor yani he birde ayva ye oda iyi gelir
Cemos Melody canm bunu doktoruna soyledinmi cunku ben soyleyince ardıç yapraklı bi ilac yazdi senin doktorunda yazar belki 😙
nzngk Bulantım yok ama bende baş ağrısı ve diş ağrısından ölüyorum, geçen hafta şişkinlik ve mide yanmasıydı derdim 😞😞😞😞😞 bende eşime ters davranıyorum ruh halimiz dolayısıyla sanırım, anlayışlı olmaları gerekicek işte 😞😞
Minikmucizemmm Aynı şikayetleri 5. Haftamdan itibaren bende yaşadım canım şuan 10. Haftadayım biraz azaldı ama Birgün iyiysem ikinci günü yatak döşek yatıyorum 😔 eşim beni çok doktora götürdü kendi doktoruma da söyledim bu bulantıların normal olduğunu söylediler dedikleri şey hep ayni tuzlu kraker ye bastırır 🤦🏻♀️
Melody Acile gittim yatış verdi serum yemek bile içimi ürpertiyo ben nasıl yapıcam 😭 doktorun gelmesini beklemeden çıktım uyunma uyunmuyo serum sanki koluma batıyo ama miğdem iyi oldu serumlar sayesinden keşke bidaha hiçç bulanmada böylenkalsam 😭
zeynopd ilk hamileliğimde her sabah servise bindiğim için evde türk kahvesi ile toz şekeri karıştırır bi tatlı kaşığı yerdim. faydasını gördüm.