Hasretidil Kızlar nasılsınız bakiyim nasıl gidiyor hamilelik benim mide bulantilarim başladı ve çok halsizim hep yatasim var 😔
misiszachk Hasretidil çok şükür iki gün kaşık ağrısından başka bir şey yaşamadım. Şimdi sahilde yürüyüş yapıyorum 🥰 5km yi tamamlamaya çalışıyoruz
Duranb Hasretidil sukur cnm ii gidiyor 33+1 iz yuruyus yapiorm suaralar hergun yapmadigim zaman kendimi cok Agir hissediyorum zaman canin gecior senin kac haftalik gebelik ? Sanirsam basindasin
Hasretidil Duyguanneoluyor herkeste bı bel ağrısı umarım geçer kısa sürelidir 😊 mide bulantısı bitmiştir senin🌸
ebrarmom08 Hasretidil 8+3 bugun ayri bi kotuyum 😐 sabah bulanti hapi ictim o halde banamisin demedi 😞
Hasretidil Duyguanneoluyor benim başladı ara ara geliyor gece bazen uyuyamıyorum şu iki gündür mide bulantısindan😑
Duyguanneoluyor Hasretidil Allah yardımcınız olsun inşallah zor bi döbemuama 12. Haftadan sonra biter inşallah
Hasretidil ebrarmom08 ya bende öyleyim öğlen geçiyor akşam tekrar yemek yerken bile bulanıyor zorluyorum kendimi 😑