Ysn
[bilinmeyen] bazen bebekler böyle yapıyor ama siz tedbir amaclı yine de bi doktora gidin
eylulb
Düzenli uyuyup uyanma saatleri oluyor kuzu 28. Haftadan sonra günde 10 kez net hissetmiyorsan doktora git. Benimki de sabahları etmiyordu pek akşamları daha çok hareket ediyor bişey yoktur allahın izniyle sıkma canını🤗
Kubdenya
[bilinmeyen] büyüdüğü için azalmıştır yorulduğunda da pek hareket etmez.sen en iyisi uzan yan yat o zaman hareketleniyorlar
Deletedmom128
[bilinmeyen] Gün içinde çok yürüyüp yorulduysanız da daha az hissedebilirsiniz. Tatlı yiyip uzanın . Bir süre dinleyin hareketleri.
Ozge1008
[bilinmeyen] 28 haftalığım 3-4 gün boyunca çok az hareket etti 2 gündür normale döndü çok şükür canım. Seyirme bile olsa hareket kabul ediliyo içini ferah tut ama içim rahat değil diyosan bi hastaneye gidip kontrol ettir istersen
Deletedmom128
[bilinmeyen] Olabilir. Yorulduğunuzda çok iş yaptığınızda da daha az hissedersiniz. Ben ev işi yaptığımda daha az hissediyorum. Endişelenmeyin. Çok kafanıza takıldıysa sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyin hemşireyle.
ElifAbr
[bilinmeyen] canım biz de aynıyız ya, cok hareketli değiliz haftaya Perşembe kontrolüm var doktorumla paylaşacağım. 30 haftalığım
Deletedmom58
[bilinmeyen] Bi araştırmada okumuştum, anne gün içinde hareketli olduğu için bebek adeta kucakta sallanıyor gibi hissedip daha rahat uyuyormuş. Anne uzandığında uyuduğunda ise o uyanıyor. Hatta bu yüzden doğumdan sonra bi iki hafta bebekler gece az gündüz çok uyuyor. Bu yüzden fark hissetmiş olabilirsiniz.