dilarakeskintas Son 93, çok heyecanlıyım ilk çocuğum🥰 aralık 24 gözüküyor doğum tarihi ama normal doğum istiyorum tarihten emin olamıyorum o sebeple😅
Ebus2045 Zehraumut doğuma son 9 gün stresliyim,gerginim hersey mevcut şuan. Arada sancı baskı ne ararsan var yani 🥺
AsyaCngz55 Zehraumut 36 gün kaldı. Hem içimde inanılmaz bir merakla bebeğimi kucağıma almak istiyorum hem de hamileliği çok sevdim ayrılcaz diye üzülüyorum. Eşyalarını gördükçe hevesleniyorum onu hayal etmeye çalışıyorum içinde. Ama bir yandan karnımı bakıp böyle de çok iyiyiz diyorum 🥹 garip hisler. Çok şükür çok rahat bir hamilelik geçirdim inşallah doğumda öyle geçer
happyson Zehraumut Ablasından bebek arabası, sepet beşik v banyo seti vs vardı bu bebiş erkek olduğu için battaniye hastane çıkışı 0-3 6-9 ay bebek kıyafeti aldım biraz ilk çocuk gibi değil tabi çok Alışveriş yapmadım ihtiyaç oldukça alırım düşüncesindeyim ☺️
Zehraumut happyson ahh ahhh benim kaynanamgil sadece 2 3 takım kıyagwt almış başka birsey yok düşün hiçde yapmaya niyetleri yok
FatSon9993 Zehraumut heyecandan geçiyor mu geçmiyor mu anlamıyorum randevu günü gelince ben kilitleniyorum 🫣😅
happyson Zehraumut Ben çalışıyorum canım kimseden beklememiştim ilkinde de şimdi de öyle. İlk çocuğunuz mu ? Yardım etseler iyi olur tabi