Zehraumut H1z2a3 hemen hemen başbaşa doğum yapcaz senle 😂😂😂 cinsiyet erkek valla aşırı zor geçiyor ya arada bir yalancı sancı bile vuruyor benim vertigo olduğu için aşırı baş dönmem var
H1z2a3 Zehraumut ayy bnm de kramplar sancılar çok fazla oluyor yaa 🙄 üç hamilelik geçirdim bunun kadar zor olmadı erkek çocuğu karında bile yaramaz galiba😅
Zehraumut H1z2a3 sorma nasıl tekmeliyor şeyime şeyime vuruyor yani afedersin sol ayağımda geçmeyen bir uyuşukluk ve sürekli kramp giriyor sabaha kadar uyuyamıyorum yani soluma yatamıyorum hep sağıma yatıyorum sırt üstü yatınca nefes alamıyorum
Mermicek-annesi Zehraumut eyvah eyvah Allah sabır versin çalışan biri olarakta zor geçiyor diye bilirim
DENIZ_55 Zehraumut bize daha çok var 166 gün kaldı 5 hamileligim bütün hamisleri gününde kolay doğumlar nasip etsin inşallah rabbim
Kizcelerimmmmm Zehraumut son3 gün uygulamaya göre ama doktor 10 gün daha bekle diyo 😁 suni sancı verirler tahminimce
Kizcelerimmmmm Zehraumut valla en son kızımda 3 saat de doğurdum bu nasıl olacak bilmiyorum umarım kolay olur dualarımızdan eksik etmeyelim birbirimizi inşallah 🤲