Kızlar ben daha 10 hafta 5 günlük hamileyim ama çok korkuyorum yani ya çocuğuma bişey olursa diye ya düşerse ya karnımda kalbi durursa ya gelişmezse diye mesela internette ınstagram’dan takip ediyorum böyle gebelikle ilgili siteleri bi şey görsem mesela anne karnında kalbi durdu diye hemen googleden araştırıyom niye durur kalbi belirtileri ney diye
Rahim ağzı açıklığı oluyor mesela hemen araştırıyom kokrularım var daha ilk gebeliğim eşim çok istedi sağlıklıyım öyle bildiğim bi hastalığım yok kansızlık ve demir eksikliği var hap içiyorum demir eksikliğine onun dışında bi sorunum yok
Gebe kalmadan önce doktora gitmiştim rahimde yumurtalıklarda bi sorun var mı diye yok demişti doktorumm
Sonra biz 3 ay istedik olmamıştı yine gittim olmadı bişey varmı diye yok iyi güzel demişti
Ama korkuyorum işte
Biraz ayıp olcak belki ama rahim kaç cm içerde acabs çünkü benim parmağıma biraz 2 3 cm ilerde sert bişey değiyor böyle biraz açık bi yeri de var gibi
Korkuyorum ya rahmim düşmüşse diye
Doktora da söyleyemem çünkü alttan bakar.
Bişey değildir demi o parmağıma değen rahim ağzıdır diye düşünüyorum daha gencim rahmim düşmüş olamaz demi
🥺😭😭😩😩😩