MomNalbant Adenbebek bende de hic hamilelik hissi yok ne bulanti ne bisey ilk kontrolum 19 unda bakalim daha hala inanamiyorum hamile olusuma 🙄
misiszachk Adenbebek ben daha kabullenebilmiş bile değilim henüz kalp atışlarını duymadım belki sonrasında idrak edeceğim
Feyzasucu misiszachk ınslalah bende ole canım sukur benımde skmtım yok ama bakalm kalpatısını duyunca heyecanlanacagım
misiszachk Adenbebek ilk kontrole gittim keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama erken diye düşündüğüm iÇin ona haftaya gideceğim yaklaşık bir ay beklemiş oluyorum yanı
Adenbebek misiszachk benim kontrolum yarın bakalım neler söyliyck dr ben ayrıca acayip yiyorum 3 kg aldım :( sürekli bir tatlı yeme istegide cabası
misiszachk Adenbebek yaklaşık 1.50 Kilo da ben aldım ama ben kendim çok yemek yemiyorum eşimin restoranı var kendisi de şef gelirken bir ton şey getiriyor yaptıklarından akşam iki kere yemek yiyoruz 😅
Adenbebek ebrarmom08 belden kalçaya vuran agrı bir dönem olmuştu bende ama rahim büyüdügündn normal dedi dr Bende belirtiler geçince korkuyorum gögsümde acıma olmasa hemen telaslanıyprum:)