Hatunnn Gmzeli bnmde 2700 du o haftada canm normal demisti doktorum ama 1 hafta sonra 325 gr birden almis biz şok😀😀
Annesininkuzusu0911 Gmzeli benim 36+1de 3200dü ama doktorum önde gidiyor biraz iri bebek dedi. Bende 2800 falan olsun istiyodum kendimde zayıfım doğumum kolay olsun istiyodum 😄 Önümüzdeki salı randevum war bakalım nolcak.
Mila_01 Gmzeli ben henüz 36 değilim ama 36 da tanıdığım gitti 2800 demiş doktor gayette iyi demiş bence sizinki de iyi
Hatunnn Gmzeli bi yavasliyor bi artiyor normal bunlar demisti doktorum onceki hafta 100 gr alirken bu hafta 325 birden almiss ben kucuk benek seviyorum cok tombik olmasin dogunca zaten buyucek azicik minik olsun:)
Hatunnn Ysn biraz kucuk olmali bence bebek bnem boyle devam ederde 40 haftayi doldurursa 4u gecer dedi doktlrum🙈
Ysn Hatunnn 40 haftayı beklemek gibi şansımız yok bizim maalesef ne kadar kilo alsa o kadar kâr diyoruz :)
MeltemmB Canım bence gayet iyi kilosu. Hem şuan 36 haftalıksın Doğuma kadar mutlaka alır birazdaha. Ben en son gittiğimde 34 haftalıkken 2.400 demişti. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bugün yarın bende gidicem bakalım kaç kilo olmuş bizim tavşan ☺️🤷🏻♀️ Unutma kilolu olması değil sağlıklı olması önemli. Sağlıklı olunca kiloyu her türlü alır. Ama Bence tam ideal kiloda bebişin 😘
Annesininkuzusu0911 Gmzeli meyve ve yoğurdu öok yedim hele ki meyve 😄 Günde 4-5 mandalina 1 ayva bir nar iki muz 1-2 tane havuç yerim 🤣 Her akşamda yoğurt istinasız yerim