Aybarssmom_ Kızlar bu sene giriş kat bahçeli bir eve taşındık süpürgeliklerimiz yeşil yeşil olmaya başladı galiba rutubet daha önce hiç başımıza gelmediği için bilemedik bu neden olur nasıl durdurabiliriz bilginiz var mı
Pinar61 Aybarssmom_ Çamaşır suyuyla karışım yapardı bı akrabamız spreyle püskürtme yapardı en az 15 gün olmazdı rutubet bide hamile isen püskürtme ile yapma eline eldiven geçir ve çamaşır sulu bezle sil
Merveilgen Aybarssmom_ rutubete herhangi birözüm olmuyor maalesef bizim de öyleydi çamaşır suyu geçici bir çözüm birde gebeysen çamaşır suyunu soluma. Belki rutubet için minik böyle rutubet çekici makineler var ondan alabilirsin
Dlkzz Aybarssmom_ ben çok çektim rutubetten. Hem annemlerin evi öyleydi hemde gelin olduğum yer öyleydi çok şükür taşındım. Küflü evler için özel boyalar var adını tam hatırlamıyorum boyacıya sorarsanız size gösterirler tam çözümü değil ama uzun süre idare eder sizi. Evi sürekli havalandırmaya çalışın evde çamaşır kurutmayın malesef çünkü bu da rutubete davetiye çıkarıyor.
Bernasnli Aybarssmom_ hiç bir çözümü yok çok kötü ciğerlerin rutubet doluyor üstün başın hep kokuyor yıkadığın kıyafet yıkanmamış gibi küf kokuyor kaynanamlar onun uğruna evi müteahhite verecek hele kışın her yer maf evde buz gibi olur ısınmaz
Omermom Aybarssmom_ yani en iyi cozumu once rutubeti engellemek. Hava filtreleri falan var oyle birsey alabilirsin sonra kuflenen yerleri degistirirsin
Bernasnli Aybarssmom_ valla öyle temizlesende 1 haftaya geri aynı olur artarakta devam eder en iyisi evi değiştir canım. Çamaşır suyuymuş , filtreler falan cart curt hiç bir işe yaramıyor
aminehumamoms Aybarssmom_ evi sürekli havalandır camlar falan hep açık olsun yoksa kapalı kalımca daha çok rutubet oluyo evde
Omermom Sirkeli karbonatli suylada temizleyebilirsin ama ne kadar temizlesende rutubet devam ediyorsa aynısi olucak en iyisi hava filtresi almak galiba