Matmazelbebi aysnr- Enfeksiyonun Allah cezasını versin shdhdhhs sürekli geliyor gidiyor geliyor gidiyor 🤣🤣 Valla bıktım 🙈🥲Doğurmayınca rahat yok bu kervana hoş geldin 🙈🥲
Denizinci aysnr- idrar yolu enfeksiyonu değil ama tatil dönüşü kanımda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik tedavisi gördüm 3 günlük. Sonrasın da vajinal mantar çıktı onun için de gittim doktora krem ve fitil verdi şu an onları kullanıyorum . Antibiyotik kaynaklıdır diyor doktorum. Kurtulamadım yani bir türlü.
Elifcee25 aysnr- 30+1 deyz hala gecmedi fitil,antobiyotik,toz herseyi kullandm ama yok ciddi boyutta degil ama gecmiyoda.
Mervem_123 aysnr- ilk sıralar umursamadım daha doğrusu akıntı olduğunu doktora söylemeye çekindim ve şuan bebeğim 31.7 haftada ve enfeksiyon kapmış anne karnında yani doktoruna git ilaç veriyor zaten
Ecrininannesi_ Esrac96 ben yaşamadım 😇gebeliğin ilk başlarında doktor nioli ve bol su iç demiştı çok etkili geldi sorunsuz gecırdım suan 36+4 deyım sıkıntısız geldim
YasminMtl Matmazelbebi iç sesim olmuşsunuz ,gerçekten Allah bildiği gibi yapsın şu enfeksiyonu ya artık yıldım.Hastanede yattım damardan antibiyotik aldım çıktım 2 gün sonra tekrar arttı.Sürekli antibiyotik o bitiyor fitil…Lanet ettim artık ya.Her şeyi yapıyorum her şeye dikkat ediyorum ama yokkk geçmiyor.
Bebegim_38 Denizinci kan enfeksiyonu dediğiniz crp yüksekliği mi, bugün de benim o çıkmış cumartesi randevum var soracağım umarım sıkıntılı olmaz. Belirtim yoktu testte rastgele çıkmış
Svgiim Denizinci. Ben geçirmedim çok şükür. Kanda enfeksiyon içinde kuru dut kaynatıp suyunu için hemen geçiriyor ilk gün etkisini gösterir. Doktor arkadaşıma söylemiş ve gerçekten öyle. bir kaç tanıdığımda oldu söyledim kandaki enfeksiyon gitmiş hemen iyileştiler.
Adabp Denizinci selam canım deniz mi havuz mu kullandın daha çok bende bir hafta oldu tatilden geleli şükür yaşamadım
anneckk Denizinci Mervem_123 bebeğin enfeksiyon kaptığı anne karnında belli oluyor mu nasıl anlaşıldı acaba, bendede aylardır geçmedi bi azalır gibi oluyor ama akıntı hiç geçmiyor.. 30+4 teyim bende
surfermom Mervem_123 çok geçmiş olsun çok üzüldüm, inşallah iyidir bebeğiniz 🙏🏻 nasıl bir tedavi önerdiler 😔
Ayln_11 Doktorunuza mutlaka söyleyin gerekli ilacı veriyor bunun dısında su içmek çok önemli en az 2 3 litre için düzenli bakın nasıl düzeliyor tabi bunun yanında birde hijene de dikkat edin
Busraucgann_ Ayy bende gecen haftalarda oldumm gerçekten cok kötü bir durumm hamilelik döneminde hep oluyormuş bende gittiğimde serum içtim sancılı bir enfeksiyondu benimkide ayaklarını sıcak tutmaya özen göstermelisin birde bol bol su içmelisin bana verdiği ilaç vardı urocare diye yatmadan önce onu içtim o şekilde uyudum sabaha hafiflmişti ama tek caresi bol bol su içmek
Istanbuprag aysnr- Yapınıza göre değişir tabii ama ben çok fazla su içerek ve sık çamaşır değiştirerek 2 günde atlattım.
Aybarssmom_ Bana bi toz yazdılar tek kullanımlık onu kullandım, bol su içtim, çamaşırımı da sık sık değiştirdim çok şükür geçti
Bebegim_38 aysnr- bir kez şase antibiyotik kullandım geçmemişti, sonra doktorum başka bir antibiyotik yazdı o şekilde bitti ama benim bayağı fazlaydı. Bol su içtim kişisel temizliğe de çok dikkat ettim
E_50 Bebegim_38 ben de şu anda crp yüksekliği ile mücadele ediyrm 29.10 çıktı çok yüksek enfeksiyon var ne yapacağımı bilemedim
gncglozclk Bebegim_38 18. Haftamda tetenoz aşısı oldum akşamına yüksek ateşten acile gıttım crp 10 du bişey yapmadan geri gönderdiler normal diye ertesi gun tekrar yuksek ates gecırdım ama bu sefer aşırı derecede sıtma tutmaya başladı atesim 40 derece yatıs yaptılar antibiyotikler serumlar tekrar kan aldılar crp 40 a yukselmıs 1 gecede yemedim serum kalmadı hayatımın en kotu hastalığdı aşıdan sonra oldu enfeksiyonu tetıklemıs bende 2. Aşıyı onermedıler tekrar aynı seylerı yasamamak ıcın 1 gece yatıp tekrar cıktım cıkmadan tekrar kan aldılar crp 70 e yukselmıs doktor bısey olmaz dıyıp antibiyotik verip gonderdı bı an dusebılir yukselebılır dedı ama cok korktum tabı bebegıme bısey olcak dıye Allah buyuk olmadı şükür 🥰 antibiyotik kullandım 1 hafta sonra tekrar gıttım 5 e düşmüş normalde 5 ın altında olması lazım ama ona bıle şükür suan 23 haftalık olduk 2. Aşıyıda olmucam tek toz da yeter bısey olmaz dedı doktorum 19. Haftadan beri kan vermiyorum nasıl son durumum bı bilgim yok ama cok ıyı hissediyorum kendimi aşıdan sonra yasadım durum cok kotuydu resmen yanıyordum 3 gun boyunca o ates o usumeyı yasadım
Mervenur1405 aysnr- benimde başından beri geçmeyen bı enfeksiyonum vardı ilaçla olmayınca en son yatisla serumla şimdilik geçti gibi ağrısı çok beter ediyodu beni
11-02- aysnr- ben yaşamadım çok şükür yani şimdilik birşey çıkmadı ilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorum
Mervettas aysnr- kurtulamadım doğumdan sonra kendiliğinden geçti ama ben de zaten kronikleşmişti hamilelikten önce de azıcık ayaklarımı üşüteyim hemen oluyordu şimdi de ikinciye hamileyim ve yine başladı 😁
EDA-GUN12 aysnr- birinci enflasyon da fitil yazmıştı iki tane kullandım ikinciye bir şaşe suya da yapılan dan kullandim geçmedi hastaneye gitcem bu sefer hangi ilaç yazarsa bilmiyorum bol bol iç çamaşır değiştirin ve su için