Hilal_blc Uykumun en güzel yerinde karnimda sanki ayı var bağırıyor kalk beni besle diye bu saate kalkmışım bişeyler yiyorum doymuyorum bu neymiş böyle yaaa
Jalovemes Hilal_blc bi kaç gündür bende öyleyim bizim 16 haftalık normal mi bilmiyorum gündüz yesem doymuyorum gece uykudan acıkarak uyanıyorum
Hilal_blc Tusse18 65 kilodan 70 oldm 7 aydir 5 kilo ama önceden mide bulantilar yüzünden sürekli zayıflıyordum simdi kesin tıpaa gibi olcm 🤣🦦
Mervekaram22 Herkeseee selammmm namaz için kalktım ama buzdolabının önüne gittim… muzumu yedim namazımı kıldım ama hala bile o açlık hissi gitmedi of canım çok kötü kahvaltı istiyor 😞😞😞
-Ozlem58- 2 saat önce kalkıp süt içtim ;) hayatımda ilk defa hamilelik döneminde soğuk süt içtim hep !) Normalde hep o süt agmizi yakacak kadar sıcak olmalıydı ;) şimdi uyandım meyve suyu içtim ;) ama midemde hareket yok ama uyanıp şunu bunu iç komutu var 😅
Hilal_blc -Ozlem58- sürekli yemeee icmeee igrendigim hayatimda yemedigim şeyleri yiyorum bu hamilelik bizi mahvetti hocam 🤣🤣🤣