Haticetk Az önce hastaneden geldim çok sancım var doktor 1 parmak açılma var dedi eve geldik 1 parmak açılma kaç santim oluyor ve muhtemel doğum ne zaman olur
Churcill Haticetk 1 parmak 1 cm diye biliyorum. Sancınız çoksa uzun sürmez heralde. Sıcak duş alın yürüyün bol bol.
mrvsrcn Haticetk kaç haftalıksınız nst de ağrınız çıktı mı düzenli mi sancınız duş alın bi geçmiyorsa ağrılar doğum sancılarınızdir. 35+1 dim pazar günü benimde 1 parmak açılmam vardı ama çok bir ağrım yok bekliyorum hala
Edaemkl Haticetk tahminimce öyle yinede bilmiyorum çünkü bende 3 cm açıklıkla yatırılmıştım akşam civarı Doğum yapmıştım sağlıcakla gelsin inşallah ❤️
Haticetk mrvsrcn 40+1 sancılar şiddetli değil dedi ama çok sancım var öyle eve geldim uyumaya çalışıyorum uyutmuyor sancı
fitsn 40 hafta oldum Benimde sancım 5 dakika arayla geliyor ama nst de sancı cıkmıyor açılmam var nişanım da geldi fakat doğum başlamadı kimsenin başına böyle bir şey geldi mi?
Kubrademirli Haticetk canım açılmanı artıracak şeyler yap yatarak karşılarsan sancını çok hissedersin yürüyüş squat yapmaya çalış sancı geldikçe inşallah kolay bir doğumun olur Allah yardımcın olsun
Haticetk Kubrademirli çok teşekkür ederim bi de çok uykum geliyor birazcık uyusam güçlenirim ama uyutmuyor😭