Lina92_ Merhaba arkadaşlar bana memnun olduğunuz kabin travel sistem yani kabin tipi bebek arabası olup puseti mevcut olan kullandığınız , önerdiğiniz araba var mıdır? OrtalamA 7 kilo ve altı istiyorum bebek arabasını .
Bgm_i Lina92_ sunny baby viper kabin boy aldım, gayet hafif ve çok kullanışlı bi araba açılıp kapanması kolay. Travel olanlar çok hantal kalıyor hatta travel alanlar çocuk az büyüyünce kabin boy arayışına giriyor. Tabiki tercih meselesi
Lina92_ Bgm_i ben zaten travel sistem istemiyorum çok hantal onlar ilk bebeğimde ona benzer bir bebek arabası alıp o hatayı yaptım. Şimdi yeni nesil kabin tipi benek arabası olup pusetide olan arabalar çıkmış o şekilde alacağım bulabilirsem. Yada siizn attığınız gibi kabin tipi bebek arabası alıp pusetini ayrı alacağım. Puset takılabiliyor muymuş ?
Lina92_ myprincessgirl katlandığında çok yer kaplıyor mu ? Kalitesi nasıl ? Beğendiklerim arasında. Puseti nasıl ? Kullandınız mı ürünü? Teşekkür ederim 🙏🏻
myprincessgirl Lina92_ katlandığında yer kaplamıyor bende özellikle kaplamayan olması için bunu tercih ettim bir de pusetsiz kullanınca çok hafif puseti de gayet kullanışlı ayrıca yağmurluk göndermişler daha bebiş doğmadı kullanmadık ama evde denedik ☺️
Saravi @Lina92_ prego solo yeni modeli de prego smart fold olması lazim onu çok fazla inceleyip son anda kraft nepal i gördüm hem kabin hem ustuste değil ayrı takabiliyosun hemde çift yönlü olup bebeği istediğin yöne oturtabildigin için onu tercih ettim iki modeli de inceleyebilirsiniz bence